HABERLER
18.07.2017
Sivil Toplum Sektörü Hibe Programları Bilgilendirme Günlerine Katıldık


buy amoxicillin over the counter

buy amoxicillin

ldn

lav dosis naltrexon mirkamali.ir ldn

buy prednisolone liquid

prednisolone dosage

amoxil

amoxicillin

lav dosis naltrexon

naltrexon

prednisolone london

buy prednisolone

buy abortion pill

abortion pill kit redirect buy abortion pill

Amitriptyline for Back Pain

buy antidepressants mastercard open amitriptyline 10mg

buy amitriptyline london

amitriptyline and tinnitus

Avrupa Birliği Bakanlığı tarafından yürütülecek olan Sivil Toplum Sektörü Hibe Programları Bilgilendirme Günlerine Gümrük Muayene Memurları Deneği olarak katılım sağladık.

Derneğimiz adına Yönetim Kurulu Başkanımız Hakan ÜLKER’in yetki verdiği Proman Danışmanlık Şirketi Proje Uzmanı Dr. Ahmet YAZAR katılım sağlamıştır. Ağustos ve Ekim aylarında iki farklı proje için gerçekleştirilen program sonunda sağlanan bilgi ve belgeler başkanımızın bilgisine de sunularak projenin ayrıntıları konusunda fikir alışverişin de bulunuldu. 

17-18 Temmuz 2017 tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen bilgilendirme günlerine Antalya ve çevre illerden yaklaşık 250 STK temsilcisi katılım sağladı. Bilgilendirme günlerinde katılımcılara yerel STK’ların kurumsal kapasitelerinin güçlendirilmesi, savunuculuk ve iletişim becerilerini geliştirilmesini amaçlayan “Yerel STK’lar” Hibe Programı ile kamu kurumları ve STK’lar arasındaki işbirliğinin güçlendirilmesini, STK’ları destekleyecek yasal ve mali ortamın iyileştirilmesini hedefleyen  “Ortaklıklar ve Ağlar” Hibe Programı hakkında detaylı bilgi verildi.

 


Son Eklenen Haberler
Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA’ya Ziyaret
Daire Başkanlarımız Sn. Hüseyin YAVUZ’a ziyaret
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneğine Ziyaret