HABERLER
28.06.2016
ANKARA İFTARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK


buy prednisolone 5mg uk

prednisolone dosage online buy prednisolone for dogs

clomid uk buy online

clomid online reviews open clomid uk success rates

amoxicillin uk

amoxicillin uk click buy antibiotic online

prednisolone cost

prednisolone without prescription blog.jeannettespecglass.com prednisolone side effects

buy accutane malaysia

accutane without birth control

misoprostol philippines

misoprostol philippines

ventolin vs albuterol

albuterol vs ventolin

abortion pill

abortion pill online

pregnant coronavirus us

coronavirus pregnancy nhs recepguzel.com pregnant coronavirus

buy abortion pill online

abortion pill online

Ankara İftarımız, Gümrükler Genel Müdürümüz Sayın Mustafa GÜMÜŞ, Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdürü Sayın H. Murat ÖZSOY, Strateji Geliştirme Başkanı Sayın Fatih İslam KARAOĞLU, Gümrükler Genel Müdür Yardımcısı Sayın Halit Hanoğlu, Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sayın Ali Toksöz, Risk Yönetimi ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Sayın Rasim Kutlu, Daire Bşk. Sayın Erkan Ertürk, Tasiş Daire Baş Sayın Ceyhan YALÇIN, Tasiş Daire Baş Sayın Ertuğrul ÇOLAK, Risk Analizleri Daire Başkanı Sayın Niyazi Albayrak, Strateji Daire Başkanı Sayın Yavuz KORKMAZ,  Gümrükler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Kadir Tursun Gümrükler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Mehmet Hatipoğlu, Gümrükler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Erdal KARAHİSAR, Ankara Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Gümrük Müşavir Yardımcıları ve Stajyerleri Derneği Başkan ve Yönetiminin katılımıyla 28.06.2016 tarihinde Holiday İnn Otel de gerçekleştirilmiştir.

Dernek Başkanımız Sayın Hakan ÜLKER yaptığı konuşmada; 2023 hedefleri için Muayene Memurunun da önem arz ettiğinden bahsetti. Bakanlığımız Taşra Kadrolarında Maliye Bakanlığındaki benzer bir uygulamaya ihtiyaç duyduğunu ve Maliye bakanlığında yaklaşık 16 bin civarı personelin son on yılda memurluktan uzmanlığa geçtiğini belirtmiştir. Ayrıca muayene benzeri görevle ilgili de gerekli çalışmaları başlatıldığını ve bu konunda üzerinde özellikle durulduğunu dile getirdi.

Yemekte konuşma yapan Gümrükler Genel Müdürümüz Sayın Mustafa GÜMÜŞ ise, Muayene memurunun kontrol görevinin öneminden bahsetmiş yaklaşık 300 milyar $ dış ticaret hacminin büyük bir kısmının bizler tarafından gerçekleştirildiğini söyleyerek taşrayı unutmadıklarını her zaman bizlerle beraber olduklarını dile getirdi. Dernek başkanımıza ve yönetimine böyle güzel bir ayda bu daveti gerçekleştirdikleri için teşekkürlerini iletmiştir. Bundan sonra Sayın Genel Müdürümüzle birlikte belirli aralıklarla görüşerek raporlarımızı sunacağımızı siz değerli meslektaşlarımızı belirtmek isteriz.

İftar programı sonrası eski Muayene memuru ve şuan idari görevlerde bulunan üstatlarımız ve yemeğe katılan diğer meslektaşlarımızla kısa bir istişare toplantısı yaptık.

Bu güzel geceye katılımları dolayısıyla başta protokol olmak üzere, STK’larımızın değerli temsilcilerine, konuklarımıza ve meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.


Son Eklenen Haberler
Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA’ya Ziyaret
Daire Başkanlarımız Sn. Hüseyin YAVUZ’a ziyaret
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneğine Ziyaret