HABERLER
03.09.2020
Büro Memur-Sene Ziyaret


Dernek Başkanımz Sayın Hakan ÜLKER, mesleğimizin sorunları ile yakinen ilgilenen ve yapılması planan çalıştay için Büro Memur-sen Genel Merkezinin misafiri oldu. Büro Memur-Sen Genel Başkanı Yusuf Yazgan, Genel Başkan Yarımdıcıları Abdullah Koyuncu, Hüseyin Yüksel ve Ankara 11 Nolu Ticaret Bakanlığı Şube Başkanı Erhan Özcan'ı ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Gümrük Muayene Memurlarının sorunları ve çözüm önerilerinin dile getirileceği çalıştay planlaması için yapılan hazırlıkların istişare edildiği görüşmede sendika ve derneklerin işbirliği vurgusu öne çıktı. 



Gümrük Muayene Memurları Derneği Genel Başkanımız Hakan Ülker, sendika ile derneklerin işlevinin farklı olduğuna dikkat çekerek, yaptırım gücü oldukça yüksek olan sendikalarla birlikte hareket edildiği takdirde gece gündüz demeden çalışan memurlar için çok güzel şeyler yapılabileceğini ifade etti. 



Genel Başkan Yusuf Yazgan ise derneklerin önemine değinerek, kamu görevlilerinin sorunlarını çözmek adına sendika olarak tüm derneklerle iş birliği içinde çalışmak istediklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Misafirperverliklerinden dolayı başta Genel Başkan Sayın Yusuf Yazgan olmak üzere Büro Memur-sen ailesine teşekkür ederiz.


 

Son Eklenen Haberler
Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA’ya Ziyaret
Daire Başkanlarımız Sn. Hüseyin YAVUZ’a ziyaret
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneğine Ziyaret