HABERLER
15.03.2019
Gümrük İşletme Öğrencilerinden Başkanımıza Ziyaret


tamoxifen citrate

tamoxifen

buy prednisolone

prednisolone london

buy antibiotic online

buy amoxicillin australia redirect buy amoxicillin australia

tamoxifen mechanism of action

mail online tamoxifen

clomid uk to buy

clomid uk pct by-expression.com clomid uk buy online

sertraline online

buy sertraline go sertraline online

buy sertraline 50mg

sertraline online

Trakya Üniversitesi Keşan Yusuf Çapraz Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gümrük İşletme Topluluğu öğrencileri Gümrük Muayene Memurları Derneği Genel Başkanımız Sayın Hakan ÜLKER'e ziyarette bulundular. Başkanımız ve Gümrük Muayene Memurları Derneği Yönetim Kurulu Üyemisi Sayın Ünal BİNGÖL'ün misafir ettiği öğrencilerimizle birlikte sabah kahvaltı programında biraaya geldiler.

Daha sonra öğrenciler gerçekleşen ziyarette KPSS sınavı sonucunda atamalarda yaşanan sorunları, bölümlerinin tek lisans eğitimi veren devlet üniversitesi konumunda olduğunu, YouTube'da yayınlanan tanıtım filmlerini ve topluluğun çalışmaları hakkında görüşlerini sundular.  
 
Başkanımız Sayın Hakan ÜLKER ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ünal BİNGÖL tarafından  meslek alımlarında gümrük işletme bölümünün bir önceliği ve ayrıcalığı olması gerektiğini düşündüğü ifade edildi.  Öte yandan her ziyaret ve çalışmalarını kendi imkanlarıyla yapan bu öğrencileri takdir ettiğini bildirdi ve bu bölümün hak ettiği yere gelmesi konusunda temennilerini ilettiler. Öğrencilerimiz, Gümrük Muayene Memurluğu mesleği ve Gümrük alanındaki diğer kariyer olanakları ile ilgili olarak bilgilendirildi.

Söz konusu ziyaretin sonunda çalışmalarında kullanılmak üzere Dernek Başkanımız Sayın Hakan ÜLKER ile de bir röportaj gerçekleştirdiler.


Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakan Ülker ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Ünal Bingöl gelecek planlamalarını yaparken dikkat etmeleri gereken noktaları anlatarak kendilerine derslerinde ve çalışmalarında başarı dileklerini ifade etmişlerdir.


 

Son Eklenen Haberler
Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA’ya Ziyaret
Daire Başkanlarımız Sn. Hüseyin YAVUZ’a ziyaret
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneğine Ziyaret