HABERLER
01.02.2019
ANKARA GÜMRÜK MÜDÜRLÜKLERİNE ZİYARET


buy clomid tablets

buy clomid tablets

albuterol ventolin

generic albuterol vs ventolin

albuterol inhaler

buy albuterol inhaler canada

order abortion pill online usa

abortion pill online usa
Gümrük Muayene Memurları Derneği Genel Başkanımız Sayın Hakan ÜLKER ve Yönetim Kurulu üyemiz Sayın Fatih MIZRAK ile birlikte Esenboğa, Ankara Tır Gümrük Müdürlüğü, Ergani Tasfiye İşletme Müdürlüğü, Orta Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ve Ticaret Bakanlığı Merkez teşkilatında görev meslektaşlarımızı ve eski Başkanımız şube müdürü Sayın Bekir DURUSOYU ziyaret etti. 


Olağanüstü genel kurul ile büyük farkla güven tazeleyen başkanımızı ve yönetimi tebrik eden meslektaşlarımız yönetimimize başarılar diledi. 


Sorunlarımız ile birlikte özellikle A grubu kadroya geçiş için gelinen süreci ve önümüzdeki günlerde neler yapabileceğimizi istişare ettiler. 

Başkanımız Sayın Hakan ÜLKER, artık seçimlerin geride kaldığını hepimizin ayrışma yerine, aksine her şeyi bir kenara bırakıp mesleğimiz için birleşmesi, birlik olması gerekliliğini dile getirdi. Temsilcilik çalışmalarımızın da devam ettiğini belirten yönetimimiz her müdürlükten birer temsilci belirlemeye de devam etmiştir.
 

Bugüne kadar dernek ne yapıyor, sorularının çok sık duyulduğunu fakat hukuki anlamda da güçlü olan sendikalar ne yapıyor sorularını hiç duyamadıklarını ifade ederek; gerekirse bundan sonra ki süreçte tüm Muayene memurlarını bağlı bulundukları sendikalardan derneğimiz üzerinden istifaya çağırmış ve tüm sendikalara da üyelik başvuru formlarını imzalayarak derneğimize iletmelerini istemiştir. Artık şu yapılıyor bunu alacağız yerine kim somut haklar elde ederse oraya toplu olarak üye olunmasının gerekliliği dile getirmiş ve meslektaşlarımızdan da kabul görmüştür. 


Bizleri ağırlayan başkentimiz güzel Ankara’nın Muayene Memurlarına ayrı ayrı teşekkür ederiz. 

Son Eklenen Haberler
Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA’ya Ziyaret
Daire Başkanlarımız Sn. Hüseyin YAVUZ’a ziyaret
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneğine Ziyaret