HABERLER
06.08.2018
DIŞİŞLERİ BAKAN YARDIMCILIĞINA ATANAN SAYIN FARUK KAYMAKÇIYI TEBRİK EDERİZ


amoxicillin side effect

amoxicillin

buy prednisolone 25mg tablets

buy prednisolone 5mg tablets uk

buy amoxicillin over the counter

how to take amoxicillin click amoxicillin online

clomid uk pct

clomid uk sale

naltrexone in uk

alcoholism treatment uk read cheap naltrexone uk

buy clomid tablets

buy clomid pct read clomid uk to buy

naltrexone where to buy

buy naltrexone online canada xnaessentials.com buy naltrexone online usa

buy clomid bodybuilding

buy clomid tablets

lyrica prescription help

buy lyrica online

buy clomid pct

buy clomid tablets
Dış İşleri Bakan Yardımcılığına atanan Başkanımız Hakan ÜLKER'in dayısı Sayın Faruk KAYMAKCI’ya görevinde başarılar dileriz. Son olarak Brüksel de Avrupa Birliği Daimi temsilciliği görevini yürüten Büyükelçimizi Başkanımız Sayın Hakan ÜLKER, geçtiğimiz ay makamında ziyaret ederek klasman hakem formasını da hediye etmişti.

http://www.hakanulker.com/images/NewsImages/3117.jpeg

21 Mart 1968 tarihinde Tosya'da doğmuştur. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun olduktan sonra Devlet bursuyla 1989-1992 yılları arasında Strazburg Üniversitesinde AB Araştırmaları ve Londra Ekonomi Okulunda AB Ekonomi Mastırı yapmıştır. 1999-2000 yıllarında Avrupa Komisyonu bursuyla College of Europe’ta AB Politikaları Mastırı yapmıştır.

1994 yılında Dışişleri Bakanlığı'nda göreve başlamış, NATO Afganistan Kıdemli Sivil Temsilcisi Hikmet ÇETİN'in sivil danışmanı, daha sonra Avrupa Birliği nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği müsteşarı olmuş, 2009-2011 yılları arasında Avrupa Birliği ile ilişkilerden sorumlu Devlet Bakanlığı ve AB Bakanlığı Dış İşleri Özel Müşaviri olarak çalışmış, Eylül 2009’dan itibaren bu göreve ek olarak AB Genel Sekreterliği ve ardından AB Bakanlığı Sivil Toplum, İletişim ve Kültür Başkanlığı görevini de yürütmüştür. 

2011-2013 yılları arasında Basra Başkonsolosluğu görevinde bulunmuş, 3 Kasım 2013 - 25 Ocak 2017 tarihleri arasında Bağdat Büyükelçiliği görevinde bulunmuştur. 30 Ocak 2017 tarihi itibarıyla Avrupa Birliği nezdinde Türkiye Daimi Temsilciliği görevini yürütmektedir.

6 Ağustos 2018 tarihinde Dışişleri Bakan Yardımcısı olarak atanmıştır. İngilizce ve Fransızca bilmektedir.
Dışişleri Bakan Yardımcısı Sayın Faruk KAYMAKCI'ya yeni görevinde başarılar dileriz.http://www.hakanulker.com/ckfinder/userfiles/images/b%C3%BCy%C3%BCkel%C3%A7i.jpeg

Son Eklenen Haberler
Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA’ya Ziyaret
Daire Başkanlarımız Sn. Hüseyin YAVUZ’a ziyaret
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneğine Ziyaret