HABERLER
20.01.2017
Başkanımız Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanbaz’la Biraraya Geldi


buy prednisolone 5mg tablets uk

buy prednisolone acetate eye drops online prednisolone without prescription

buy amoxicillin australia

buy amoxicillin

prednisolone without prescription

buy prednisolone

amoxil 500mg dosage

amoxicillin 500g dosage

abortion pill online

abortion pill online

buy prednisolone 25mg tablets

buy prednisolone liquid click here prednisolone london

buy abortion pill visa

abortion medication link cheap abortion pill

buy sertraline online

sertraline visa website buy sertaline usa

Dernek Başkanımız Hakan ÜLKER ve Yönetim Kurulu Üyemiz Fatih MIZRAK, Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi YANBAZ’ı makamında ziyaret etti. Başkanımız, Genel Başkan Vecdi YANBAZ ve ziyaret sırasında hazır bulunan Genel Başkan Yardımcısı Turan ÇETİNKAYA’ya görevinin hayırlı olmasını diledi.

Başkanımız, Muayene memurluğunun müstesna bir meslek olduğunu ve ayrı bir çalışma yönetmeliğinin bulunmasının başta 2023 hedefleri olmak üzere ülkemizin dış ticareti için gerekliliğini vurguladı. Son zamanlarda Muayene memurlarının benzeri görev adı altında alt görevler tevdi edildiğini ve görev dışı çalıştırılmasının hukuka aykırı olduğunu, hem teşkilat çalışanlarının huzuru için hem anayasal hak olan aile bütünlüğü için 3 bölge taslağını, personel planlamasının daha etkin yapılması ve geçici görevler konusunu dile getirdi.

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi YANBAZ, “Muayene Memurları’nın spesifik bir görevi yerine getirdiğini ve denetim görevi yaptığını belirtti. Bu mesleğin Uzmanlık gerektiren bir iş olduğuna vurgu yapan Başkan YANBAZ, Başkanımız Hakan ÜLKER’e “Hizmet kolumuzdaki tüm kurumlarda olduğu gibi Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nda görev yapan kamu görevlilerimizin de haklarını sonuna kadar savunuyoruz. Yeni haklar elde etmek için mücadele veriyoruz. Gümrük çalışanlarının sorunları ve talepleri hakkında GMMD ile ortak çalışmalar yapabiliriz, Toplu sözleşme öncesi taleplerinizi ve çalışmalarınızı birlikte merkezimizde değerlendirip sunabiliriz” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Genel Başkan YANBAZ, Başkanımız Hakan ÜLKER’e teşekkür etti.

G.M.M.D. olarak göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.


Son Eklenen Haberler
Yalova Valisi Sn. Dr. Hülya KAYA’ya Ziyaret
Daire Başkanlarımız Sn. Hüseyin YAVUZ’a ziyaret
İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneğine Ziyaret